Nieuwegeiner Machael de Leeuw start Kerstkaarten doneeractie voor een goed doel

De kerstperiode komt er weer aan! Als bewoner van Nieuwegein zet Machael de Leeuw zich in voor de Ingeborg Douwes Stichting. Deze stichting wil bereiken dat iedereen die direct te maken krijgt met kanker een beroep kan doen op psychosociale oncologische ondersteuning en zorg in Nederland. In een moeilijk proces met veel levensvragen en dilemma’s is emotionele steun onmisbaar. Niet alleen voor naasten, maar ook vanuit de gezondheidszorg. Daarom wil de Ingeborg Douwes Stichting dat psychosociale zorg voor patiënten en naasten toegankelijk is.

Machael de Leeuw: ‘Mijn kerstgedachte is dat ik per 2022 geen kerstkaarten meer wil ontvangen, maar de kerstkaarten door de mensen om laten zetten in een donatie aan de Ingeborg Douwes Stichting. Zo hoop ik de kans te vergroten op een toekomst waarin steeds minder kanker voorkomt. Deze kerstactie is jaarlijks en loopt van 6 november tot en met 9 januari.’

Om te doneren heeft Machael een kerstlink samengesteld, waarin drie opties te vinden zijn. U kunt een keuze maken die bij u past en via deze link verwijst hij geïnteresseerden door naar de website waarop de donatie verder staat uitgewerkt. Het is de bedoeling dat de kerstactie jaarlijks zal worden gehouden en loopt van 6 november tot en met 9 januari.

Machael de Leeuw

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk