Nieuwegeiner maakt grootste DJ boek ooit!

De Nieuwegeiner Anthony Donner (1978) is al 20 jaar een bekende fotograaf in onder andere tijdschriftenland en voormalig hoofdredacteur van het tijdschrift DJ Mag NL. Voor zijn Dutch DJs boek interviewde, filmde en fotografeerde hij op eigen initiatief bijna 200 relevante Nederlandse DJ’s/ producers. Grote namen zoals: Tiësto, Armin van Buuren, Nicky Romero, Martin Garrix, Ferry Corsten, Fedde Le Grand, Chuckie, Laidback Luke, en nog vele anderen. Afkomstig uit meer dan 35 dance-stromingen en 4 generaties. Dance-stromingen van House tot Techno en van Hardstyle tot Drum & Bass. Niet voor volle zalen, maar gewoon in hun eigen studio of bij hun thuis.

Om het plaatje van het vak als DJ/producer compleet te maken, interviewde Anthony ook nog eens 100 Nederlandse dance-industry professionals. Spraakmakende interviews en foto’s vind je in dit unieke boek van 448 pagina’s en een kijkje in het vak van de DJ’s/ producers en de dance-industry. Dutch DJs geeft prijs wat de succesfactoren zijn en hoe de DJ’s/ producers hun grenzen verleggen.

Het Dutch DJs boek is tot 31 maart 2016 met vroegBOEKkorting te bestellen voor € 34,95. Van deze verkoopprijs draagt Dutch DJs € 1,- af aan dance4life. Daarna is het boek te koop voor € 44,95. Het boek zal in het Engels en Nederlands verkrijgbaar zijn en is te bestellen via deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk