Nieuwegeiner hoort zes jaar cel eisen vanwege mishandelen transgender

Martin van D. (28 jaar) uit Nieuwegein moet zes jaar de cel in als het aan de officier van justitie ligt. Hij zou in februari dit jaar de Eindhovense Jessica (56) in de gemeente Best ernstig mishandeld hebben vanwege haar geaardheid. Ze is transgender, geboren als man en gaat nu door het leven als vrouw. De Nieuwegeiner zou dit hebben gedaan met een kompaan, Jordy V. uit Geldrop. Hij hoorde afgelopen week al zeven jaar tegen zich eisen.

Het slachtoffer werd door de Nieuwegeiner in een parkeergarage gekneveld waarna hij naar haar woning ging om daar in te breken. De verdachten hadden namelijk van een ex van Jessica gehoord dat ze veel geld in huis zou hebben. Toen bleek dat er mensen in de woning waren gaf de Nieuwegeiner opdracht aan Jordy V. (33 jaar) om Jessica veelvuldig tegen het hoofd te schoppen. Hij maakte hiervan een filmpje.

In het filmpje vroegen Jordy V. en Martin van D. of ze genoeg hun best hadden gedaan. De officier van justitie vond het mensonterend wat daar gebeurde en het waren afschuwelijke beelden. Volgende week volgt de uitspraak.

Jessica: Foto van Facebook

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren


%d bloggers liken dit: