Nieuwegeiner die ex-vriendin doodstak was leerkracht en kindercoach

De 31-jarige man uit Nieuwegein die ervan wordt verdacht zijn ex-vriendin te hebben doodgestoken in Den Bosch zou werken als kindercoach en onderwijzer.

Dee 31-jarige Jeffrey van den D. was een tijdje onderwijzer op een school in Odijk en had een eigen praktijk als kindercoach in Utrecht. Het slachtoffer van het schokkende steekincident werkte ook met kinderen, melden verschillende media. De 34-jarige Utrechtse zou bij de Jeugdbescherming en de Raad voor de Kinderbescherming hebben gewerkt.

De steekpartij afgelopen woensdag in Den Bosch gebeurde midden op straat, veel mensen zagen het gebeuren. Bovendien had het slachtoffer haar 1-jarige dochtertje bij zich. Haar belager stak tientallen keren op het slachtoffer in, waarna omstanders hem tegen de grond werkten.

Volgens de politie gaat het om een conflict in de relationele sfeer. De verdachte, de ex-vriend van het slachtoffer, zit nog zeker veertien dagen in voorarrest.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren