Nieuwegeiner ‘Beste Klusvader 2018’ van de provincie Utrecht

Tijdens een bloedstollende landelijke finale zaterdag 16 juni jl. tussen veertien vaders uit heel Nederland heeft Alfred Bikker uit Alblasserdam de felbegeerde Gouden Hamer gewonnen. Deze vader draagt een jaar lang de titel ‘Beste klusvader van Nederland’. De 35-jarige Nieuwegeiner Remon van den Bruggen mag zich de ‘Beste Klusvader 2018’ van de provincie Utrecht noemen. Zijn tegenstanders waren klushelden uit het hele land, die zich voorgaande weken voor deze finale hadden gekwalificeerd uit duizenden deelnemers. Helaas won de Nieuwegeiner de titel net niet, maar de titel ‘Beste Klusvader van Nieuwegein en omstreken’ heeft hij wel binnen!

Tijdens de finaledag bij Hornbach Nieuwegein streden veertien deelnemers om de Gouden Hamer. Hornbach heeft deze Gouden Hamer-verkiezing in het leven geroepen als ode aan al die klussende vaders. Deze helden van de zaterdagochtend verdienen het om in de schijnwerpers te staan. Alfred Bikker ontving de Gouden Hamer en vergaart landelijke faam, via de eerstvolgende landelijke campagne. “We kijken met veel trots terug op deze finaledag”, aldus Maarten Post, Marketing Manager van Hornbach Nederland. “De sfeer was gemoedelijk, met gezonde competitiedrang onder de klussende vaders. Zij gingen met elkaar de strijd aan om de Gouden Hamer. Nadat alle vaders alles hadden laten zien wat ze in huis hadden, heeft de jury besloten dat Alfred Bikker uit Alblasserdam de handigste vader is van Nederland. Een echte held voor heel klussend Nederland. En daar zijn wij als projectbouwmarkt trots op! Net als op al die andere klusvaders die ons land rijk is!”

Onvergetelijke Vaderdag
“Mijn Vaderdag kan niet beter beginnen!”, zegt de glunderende winnaar. “Het was een spannende race, met een feestelijk einde.” In heel Nederland probeerden duizenden vaders zich te kwalificeren voor de finale van afgelopen zaterdag. “Ik ben trots en laat de Gouden Hamer aan iedereen zien. Ik wilde eerst niet mee doen maar ik ik mocht deze kans niet laten schieten van mijn vrouw. Een mooier vaderdagcadeau kan ik me natuurlijk niet wensen!”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!