Nieuwegein Zuinig deel 1. Betrokkenheid

De Digitale Stad Nieuwegein houdt frequent een ‘poll’ wara bezoekers op kunnen stemmen. Deze keer gaat de ‘poll’ over de betrokkenheid. Herman Troost speelt deze week in op tussenstand van deze ‘poll’ en schrijft:

‘Heeft u wel eens goed gekeken naar dat kolommetje rechts in beeld bij PEN waar de betrokkenheid van de bezoekers van de site met de stad Nieuwegein in percentages genoemd staat. Afgelopen zaterdag was zegge en schrijven 21% van de reagerende bezoekers bereid om een elektronisch ja af te geven. Inspraak over de Binnenstad, het fameuze OOB haalt in de Bron op maandag 15 november bij lange na het getal van vijftig mensen nog niet, ambtenaren en bezoekende politici meegerekend. De kerkzaal was overigens volledig ingericht voor zo’n vierhonderd mensen.’

‘De vraag is hoe dit nu komt. Totaal gebrek aan belangstelling voor wat dan ook? Nieuwegein slaapstad en waarom zou je dus je ogen open houden? Ik weet het nog niet zo zeker.’ Kilk hier om naar de column te gaan van Herman Troost van de VSP.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk