Nieuwegein zoekt ambassadeurs voor IkPas

Nieuwegein doet dit jaar voor het vierde keer mee aan de campagne IkPas. IkPas is een jaarlijkse terugkerende actie in Nederland om mensen bewust te maken van hun alcoholgebruik. Door mee te doen worden Nieuwegeiners uitgedaagd om 30 dagen lang geen alcohol te drinken. De campagne start 1 maart. Vind jij het leuk om jouw ervaringen te delen en het gezicht te zijn van deze campagne? Geef je dan voor 31 januari op als ambassadeur!

Over IkPas
Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vaak alcohol drinkt? Wil je zien wat het je brengt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Je fitter voelen, meer energie hebben, misschien wat afvallen? Doe dan mee met de campagne IkPas. IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Door leerervaringen op te doen in de IkPasperiode word je je bewuster van het maken van een keuze om wel of niet te drinken, doorbreek je vastgeroeste patronen en is alcohol niet meer vanzelfsprekend. Veel deelnemers van IkPas ervaren ook positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid.

Ben jij onze nieuwe ambassadeur?
Om zoveel mogelijk Nieuwegeiners te bereiken en uit te nodigen om mee te doen, zijn we op zoek naar ambassadeurs. Als ambassadeur ben je het gezicht van de campagne, heb je een rol in het geven van het goede voorbeeld en probeer je zoveel mogelijk deelnemers te werven. Jouw foto komt op de poster, de advertentie in de krant, de website en op social media. Vind jij het leuk om het gezicht te zijn van de campagne en om jouw ervaringen te delen? Geef je dan voor 31 januari op als ambassadeur via d.vanloon@nieuwegein.nl.

Aanmelden IkPas
Wil je zien wat er gebeurt als je 30 dagen lang geen alcohol drinkt? Geef je dan voor 1 maart op via www.ikpas.nl. IkPas helpt je vervolgens een maand lang bij jouw uitdaging. Je kunt bij IkPas terecht voor vragen, tips, artikelen en recepten voor lekkere & gezonde alternatieven, badges die je kunt verdienen met uitdagingen en extra steun op de moeilijke momenten.

One thought on “Nieuwegein zoekt ambassadeurs voor IkPas

  1. John

    Belachelijk ,wie doet daar nou aan mee? Afzien van je glaasje wijn bij het eten ,je biertje bij het uitgaan.
    Zijn er geen belangrijkere dingen meer in het leven

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk