Nieuwegein zet inwoners in het zonnetje

Vijfentwintig actieve Nieuwegeiners ontvingen vrijdagmiddag als blijk van waardering onder het genot van een hapje en een drankje uit handen van de collegeleden wethouder Hans Adriani, wethouder Martijn Stekelenburg, wethouder Peter Snoeren en wethouder Johan Gadella het boekje ‘Met elkaar, voor elkaar’ . Een verzameling van verhalen van Nieuwegeiners die zich inzetten voor hun buurt, hun naasten en/of kwetsbaren.

Wethouder Hans Adriani: “Het boekje is een mooi voorbeeld van hoe rijk Nieuwegein is. Allemaal inspirerende voorbeelden van Nieuwegeiners met een warm hart, die onmisbaar zijn en die Nieuwegein maken tot de stad die ze wil zijn.”

Het boekje bestaat uit een bundeling van een aantal verhalen van de Nieuwegeiners die bijdragen aan een Nieuwegeinse samenleving met elkaar, voor elkaar. Een samenleving waar het gaat om zelf initiatief nemen en in actie komen, van elkaar leren, hulp vragen en hulp bieden. De uitdaging die Nieuwegein aangaat en uitvoert met de hulp en inzet van al haar inwoners: jong, oud, man, vrouw, mensen met en zonder beperking, vrijwilligers en professionals.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk