Nieuwegein wil 10.000 euro ophalen voor Serious Request

De Nieuwegeinse variant van Serious Request moet minimaal tienduizend euro opbrengen voor het Rode Kruis. Een negental deejays van On Air Radio gaan op 20, 21 en 22 december in het voormalig Free Record Shop-pand op Cityplaza in Nieuwegein non-stop radio maken. Met deze actie steunen zij Serious Request van 3FM. De Nieuwegeinse initiatieven stromen inmiddels binnen.

3FM vraagt met Serious Request 2013 aandacht voor honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven door diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. De drie dj’s in het Glazen Huis in Leeuwarden gaan van 18 december t/m 24 december alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis helpt met schoon drinkwater en zeep, met de bouw van sanitaire voorzieningen, en met training en informatie over het belang van goede hygiëne.

De complete opbrengst van de Nieuwegeinse actie gaat naar Serious Request.
On Air Radio zal van vrijdag 20 december 09.00 uur tot zondag 22 december 18.00 uur live uitzenden vanuit het voormalig Free Record Shop-pand bij Cityplaza. “Vorig jaar stonden we in Woudenberg, een initiatief van één van onze deejay’s en hebben toen één dag radio gemaakt. Met de komst van bandjes en gezellige mensen was deze dag een succes, daarom willen we het dit jaar iets groter aanpakken en drie dagen meedoen aan deze actie” aldus Rick Waltmann en Remco Mulder, de eigenaren van het radiostation. Wie de dj’s van het glazen huis in Leeuwarden dit jaar zijn wordt pas later bekendgemaakt.

De On Air Radio deejays roepen Nieuwegeiners op om tijdens de dagen voor kerst bij het “Glazen Huis” te komen om te doneren, actiegelden te brengen en toe te lichten, verzoeknummers aan te vragen, optredens te verzorgen of diensten en producten aan te bieden of juist te kopen. Alles kan worden beluisterd via www.onairradio.nl, via NetTV of via de Tune Inn app uit de Appstore en bekeken via livestreams op www.onairradio.nl. Een actie aanmelden? Dat kan via actie@onairradio.nl. Ook kan lokaal of regionaal talent (artiesten, bands etc) zich melden om ook een liedje te komen spelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren