Nieuwegein waardeert mantelzorgers

Nieuwegein kent veel mantelzorgers die zorgen voor een familielid, vriend of kennis. Dit doen ze vaak al langere tijd, in hun eigen tijd en zonder dat ze er voor betaald krijgen. De gemeente en het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein waarderen dit zeer en benadrukken dat door deze mensen een mantelzorgwaardering aan te bieden. Elke mantelzorger die ingeschreven staat bij het steunpunt krijgt de mantelzorgwaardering 2018.

Dag van de Mantelzorg
Op zaterdag 10 november van 11.00uur tot 16.00uur wordt bovendien de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg gehouden in het Meeting-District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein. Ook dit is een initiatief van de gemeente en het steunpunt. Voor dit jaar hebben we weer gekozen voor een informatiemarkt. U kan uw vertrouwde en bekende organisaties tegen komen maar ook minder bekende. Daarnaast is er de mogelijkheid verschillende workshops te volgen, proeverijen van verschillende producten en andere leuke activiteiten. Op deze dag kan u de mantelzorgwaardering ook ophalen tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Hoe aan te vragen?
Iedere mantelzorger die ingeschreven staat bij het Steunpunt Mantelzorg krijgt in de maand oktober een uitnodiging thuisgestuurd voor het afhalen van zijn of haar mantelzorgwaardering. Staat u nog niet bij het steunpunt ingeschreven als mantelzorger, doe dit dan alsnog! Dit kan het gehele jaar door, maar wilt u in aanmerking komen voor de Mantelzorgwaardering van dit jaar, doe dit dan vóór 1 oktober 2018. Inschrijven kan via de website van het Steunpunt Mantelzorg. Mocht u vragen hebben dan kunt u bellen naar het steunpunt via tel. 06- 83 55 68 74.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren