Nieuwegein Toen en Nu

‘Eindelijk ben ik dan eens in m’n fotoboeken gedoken, om bijgaande foto voor je op te zoeken. Iedere keer als ik je rubriek ‘Toen en nu’ op De Digitale Stad Nieuwegein lees, gaan mijn gedachten naar deze foto. Deze foto is gemaakt vanuit het zijraampje van de woning aan de Lijsterbesstraat 380 in Nieuwgein Zuid……………….’  Zo liet Feikje Smit-Smink mij deze week weten. Leuk te horen overigens dat onze lezers zo aan tafel zitten en zoeken naar een foto voor de rubriek ‘Toen en Nu.’ Kijkt u ook eens in een foto- of plakboek, wellicht komt u wat tegen en heeft u er een verhaal bij, ik ga dan gelijk aan de slag.

Martin Reijmerink ging eens op dezelfde plek kijken en maakte een zelfde foto voor de rubriek ‘Toen en Nu.’ Wekelijks bezoeken wij een lokatie en speuren we naar dat ene plekje op een oude foto of ansichtkaart om te zoeken wat er veranderd is. Heeft u een oude foto met een verhaal mail hem gerust aan ons. Wij kijken dan hoe het nu is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: