Katern

Nieuwegein ‘Rocked’ op zaterdag 13 april

In maar liefst twee zalen van Partycentrum De Lantaern kunnen muziekliefhebbers uit Nieuwegein en omstreken genieten van muziek uit de jaren ’60 van vorige eeuw. Op zaterdag 13 april aanstaande vindt dan de eerste editie plaats van ‘Nieuwegein Rock.’ De zaal gaat open om 20.15 uur en het duurt tot in de kleine uurtjes. Kaarten aan de kassa kosten 10,- euro p.p.

Met maar liefst vier live-bands zullen de bezoekers een swingende avond beleven. Zo kunt u genieten van The Bulfrogbluesband, een Stampend blues-soul-rock trio. Ook aanwezig zal zijn de Out of Time. Zij spelen Rock-covers van o.a. de Dijk, Golden Earring, U2, Bon Jovi en meer. ‘Muziekliefhebers die eerder Galepop bezochten zullen de band zeker herkennen!’ aldus Jan van Ommen, één van de initiatiefnemers van ‘Nieuwegein Rock.’

In zaal twee treedt de band ‘Tog Nog’ op, een trio met populaire Rock, Blues en Soul covers.Later op de avond kunt u geniten van ‘What-so-Ever Rock’, soul-blues en ballad covers uit de sixties en seventies van o.a. Stones, Elvis, Santana, Doobie Brothers, Tina Turner, CCR, Pink Floyd, Blues Brothers.

Toegang en betaling
De toegangsprijs bedraagt 10 euro p.p. Wilt u kaarten reserveren? Stuur dan een e-mailtje naar: nieuwegeinrock2019@gmail.com. Vermeld hierin duidelijk uw eigen (voor en achter) naam en het aantal personen voor wie u toegang aanvraagt. Let op! U kunt uitsluitend contant betalen aan de kassa. Partycentrum De Lantaern is gevestigd aan de Utrechtsestraatweg 4 in Jutphaas.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren