Nieuwegein op vastgoedbeurs Provada

De gemeente Nieuwegein is aanwezig op de grote vastgoedbeurs Provada. Voor de tweede keer presenteren de tien Utrechtse regiogemeenten gezamenlijk, onder het motto: Ontdek de kracht van de regio Utrecht! De Provada vindt plaats van 2 t/m 4 juni in de Amsterdamse RAI. Nieuwegein en de andere Utrechtse gemeenten zijn daar te vinden in hal 11 op stand 18.

De gemeente Nieuwegein gaat de bezoekers onder meer informeren over de mogelijkheden om leegstaande kantoren te transformeren naar andere functies en over bedrijvenpark Het Klooster.

Het heeft daarnaast meerwaarde om de regio Utrecht als geheel te presenteren. De kwaliteiten van de regio gaan immers over gemeentegrenzen heen. Ondernemingen kunnen profiteren van de centrale ligging in Nederland, van gerenommeerde kennisinstellingen, een bloeiende creatieve sector en uitstekende bedrijfs- en woonlocaties.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren