Nieuwegein Kiest: ‘Laat uw stem horen’

Wat moet de gemeente Nieuwegein volgens u aanpakken in uw wijk of in Nieuwegein? Grijp nu de kans om uw mening te laten horen. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart gaat de Verkiezingstour van de bibliotheek langs de Buurtpleinen in Nieuwegein. Elke tweede dinsdagavond van de maand bezoekt een wethouder samen met een lokale politicus een Buurtplein om kort te vertellen waar de gemeente zich de afgelopen vier jaar op gericht heeft. Daarna gaan ze met u in gesprek te gaan over wat er in uw wijk leeft. De Verkiezingstour eindigt op dinsdag 13 maart 2018 met een Verkiezingsdebat in De Kom.

De tweede bijeenkomst is op dinsdag 12 december aanstaande op Buurtplein Doorslag met wethouder Martijn Stekelenburg van de SP en fractievoorzitter Gerben Horst van het CDA en begint om 20.15 uur.

De toegang is gratis. Aanmelden: actie@detweedeverdieping.nu o.v.v Verkiezingstour.

Wethouder Martijn Stekelenburg

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren