Nieuwegein houdt weer een Duurzaamheidsmarkt

Wilt u praktische tips en inspiratie om uw huis en/of tuin te verduurzamen? De gemeente Nieuwegein en haar diverse partners houden hierover een Duurzaamheidsmarkt. Bezoekers kunnen deze dag ontdekken hoe kleine veranderingen al een groot verschil kunnen maken.

Tijdens deze dag leert u hoe u uw huis en tuin duurzamer kunt maken met slimme oplossingen die voor iedereen haalbaar zijn. Ontmoet u lokale experts en organisaties die u graag verder op weg helpen, van energiebesparing en subsidies tot groene initiatieven in Nieuwegein en Leert u meer over het groenbeheer in Nieuwegein en hoe de gemeente Nieuwegein duurzaam én circulair werkt. Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen en natuurlijk een hapje en een drankje.

Organisaties die meedoen
Bloeiend Nieuwegein, De Groenste Zaak, Duurzaamheidsloket, Friet & Liefde, de gemeente Nieuwegein, Krinkels, Leut Koffie, Team Natuureducatie en Samen Duurzaam Nieuwegein.

De dag wordt gehouden op zaterdag 6 april aanstaande van 10.00 uur tot 15.00 uur en vindt plaats op het terrein van Groen Recycling Nieuwegein aan de Structuurbaan 11 in Nieuwegein. Tijdens deze dag kunt u ook groenafval inleveren bij Groen Recycling Nieuwegein, in ruil voor gratis compost!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk