Nieuwegein geeft huisjesmelker meer tijd

Nieuwegein geeft huisjesmelker Van Hooijdonk een week langer de tijd om zijn appartementencomplex aan de Weverstedehof brandveilig te maken. De gemeente doet dit op verzoek van de rechter.

Eigenlijk moest Van Hooijdonk de brandveiligheid van de ruim twintig appartementen uiterlijk donderdag op orde hebben. Als hij de deadline niet zou halen, moesten de bewoners hun huis uit.

Volgende week dienen echter twee rechtszaken tegen de beruchte huisjesmelker. In een van die zaken eisen de bewoners van het complex dat Van Hooijdonk meer tijd krijgt om de woningen brandveilig te maken. De rechter vroeg de gemeente daarom om het ultimatum uit te stellen.

Van Hooijdonk heeft tot nu toe 12 van de 24 appartementen aangepast. De woningen zijn ook goedgekeurd door de gemeente. Op dit moment wordt aan zeven appartementen gewerkt, aan de overige woningen moet nog worden begonnen.

De gemeente Nieuwegein gaat ook kijken of het beheer van het appartementencomplex aan de Weverstedehof kan worden overgenomen van huisjesmelker Van Hooijdonk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren