Nieuwegein Duurzaam

Wat betekent duurzaamheid in Nieuwegein voor jou? Is dat meer zonne-energie, vaker de fiets, hulp voor sociaal zwakkeren, meer ontmoetingsruimtes, hogere inkomens? Of gaat het over hele andere dingen? En heb je ideeën waardoor we dit allemaal kunnen realiseren?

Maandagavond 14 oktober gaat het netwerk Samen Duurzaam met inwoners, organisaties en ondernemers in gesprek over duurzaamheid in Nieuwegein. Het netwerk Samen Duurzaam is een initiatief van bewoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties in Nieuwegein die zich in willen zetten voor alles wat Nieuwegein leefbaarder maakt, zowel nu als in de toekomst. Wat vindt jíj belangrijk? En hoe kunnen we dat gezamenlijk realiseren? Tijdens deze bijeenkomst zal begonnen worden met het maken van een ‘duurzaamheidsagenda’: 10 concrete ambities die binnen nu en 2-3 jaar ook met z’n allen kunnen worden gerealiseerd. Deze duurzaamheidsagenda zal ook aan de Nieuwegeinse politiek, en in het voorjaar van 2014 aan de nieuwe gemeenteraad worden aangeboden.

Meepraten tijdens deze bijeenkomst kan door je aan te melden op samenduurzaamnieuwegein@gmail.com. De bijeenkomst is op maandag 14 oktober aanstaande van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk