Nieuwegein Awards live op pen.nl

Op zaterdagavond 2 februari 2013 zal in het Nieuwegeins Business Center (NBC) voor de derde keer de Nieuwegein Awards worden gehouden. Deze twee uur durende show zal rechtstreeks te zien zijn via De Digitale Stad Nieuwegein. Ook de voor- en nabeschouwing van de Nieuwegein Awards zullen live worden uitgezonden. Promare Communicatie & Media produceert beide redactionele programma’s rond de avondvullende show en zorgt voor de technische/productionele faciliteiten van de live uitzending.

Nieuwegein Awards is het grootste Nieuwegeinse evenement van het jaar. In het programma worden de jaarprijzen in elf categorieën uitgereikt, Zo zijn er prijzen voor sporters, politici, de cultuursector, de beste evenementen en wordt de Nieuwegeiner van het jaar bekend gemaakt. Alle genomineerden zijn inmiddels bekend. Nieuw is een speciaal voorprogramma voor sponsoren en relaties. Oud NOS en SBS6 presentator Edward van Cuilenborg zal de centrale presentatie op zich nemen. Na de show zal hij in de nabeschouwing de interviews doen. De centrale presentatie van de internetuitzending is in handen van Raymond de Jong.

Het prijzengedeelte wordt afgewisseld met optredens van artiesten BBcrew en Adlicious uit het RTL4-programma Holland’s Got Talent. Na dit gedeelte wordt de avond afgesloten met een afterparty. De kaartverkoop gaat in begin januari van start. Het is voor de eerste keer dat Nieuwegein Awards rechtstreeks te zien zal zijn op internet. Bookmark alvast deze pagina.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk