Nieuwegein €nergiek

Nieuwegein €nergiek roept aannemers, installateurs en andere uitvoerende bedrijven uit de bouwkolom op om deel te nemen aan het project en samen te werken aan meer wooncomfort met minder lasten. Om toe te lichten welke rol een uitvoerend bedrijf in het project kan hebben en welke voordelen samenwerking voor het bedrijf heeft, organiseren de projectpartners een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op maandag 23 augustus van 15.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis aan de Martinbaan 2.
Geïnteresseerde bedrijven uit Nieuwegein en omgeving worden dan nader geïnformeerd over het project. Er is daarnaast volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanmelden kan tot woensdag 18 augustus bij Dick de Jong van Bouwadviesbureau de Groene Werf 030 – 60 197 79.
Nieuwegein €nergiek is een initiatief van de gemeente Nieuwegein en de adviesbureaus de Groene Werf en Move2Green. Samen ondersteunen deze partijen particuliere woningeigenaars zoveel mogelijk gratis bij het kiezen en uitvoeren van energiebesparende maatregelen voor hun (bestaande) woning. Het project gaat na de zomer officieel van start in de wijk Jutphaas-Wijkersloot. Na de vooraankondiging begin juli meldden zich al ongeveer 75 belangstellende woningeigenaars aan om deel te nemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk