Nieuwe winkels op Cityplaza

Deze week openen MANGO, Only for Men en The Athlete’s Foot hun deuren op verschillende plekken in winkelcentrum Cityplaza.

MANGO vestigt zich in de passage met een doorloop naar De Raadstede. De winkel is vanaf twee zijden toegankelijk. MANGO is een winkelketen met winkels over de hele wereld. Je vindt bij dit kledingmerk vooral accessoires en kleding voor de modebewuste en moderne vrouw tussen de 18 en 35 jaar. De winkel gaat op vrijdag 3 april open.

Tegenover de MANGO in de passage komt een pop-up store van Only for Men. Deze herenmodeketen mikt hiermee op een nieuwe lokale en regionale doelgroep van mode- en prijsbewuste mannen die willen slagen in een winkel die daadwerkelijk oog heeft voor de belevingswereld van de moderne man. Ondanks het tijdelijke karakter van de vestiging zal vrijwel de volledige collectie van Only for Men in Nieuwegein worden aangeboden. Op donderdag 2 april opent Only for Men haar deuren.

Ook de sportieve bezoeker kan vanaf a.s. donderdag z’n hart ophalen in Cityplaza. Dan opent The Athlete’s Foot haar deuren. Deze nieuwe winkel vestigt zich op de Markt. Naast het ruime sneaker aanbod vinden bezoekers bij The Athlete’s Foot ook een collectie kleding & accessoires. De collectie van The Athlete’s Foot bestaat voor het grootste gedeelte uit sneakers en accessoires van sport authentieke merken als o.a. Nike, Adidas, Converse, Asics, Puma en Vans.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk