Nieuwe wijze bekendmaken verordeningen

Om verordeningen en andere besluiten van algemene strekking in werking te laten treden is het wettelijk vereist dat van de vaststelling ervan een officiële openbare bekendmaking wordt gemaakt. Tot nu toe gebeurde dat op de gemeentepagina in De Molenkruier. Vanaf 1 januari 2014 gaat dit veranderen. De vaststelling van verordeningen (en andere besluiten van algemene strekking) wordt voortaan bekendgemaakt in het digitaal Gemeenteblad dat hier te vinden is. Dit gemeenteblad is te vergelijken met de Staatscourant online.

Op termijn zullen ook andere besluiten en kennisgevingen (van ontwerpbesluiten) in het digitaal gemeenteblad worden opgenomen. U kunt dan ook door middel van een e-mail attendering direct op de hoogte worden gehouden van besluiten en kennisgeving in uw directe omgeving.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren