Katern

Nieuwe wedstrijdballen en Jaey Daalhuisen terug bij SV Geinoord

SV Geinoord heeft opnieuw een speler kunnen toevoegen aan de selectie voor het nieuwe seizoen. Het gaat om de 26-jarige middenvelder Jaey Daalhuisen die vanaf zijn jeugd al bij deze club uit Nieuwegein speelde maar even een tussenstap maakte naar elders.

Jaey Daalhuisen

Jaey laat weten: ‘Wellicht dat sommigen mij nog kennen door mijn verleden bij SV Geinoord. Ik heb de hele jeugd van SV Geinoord doorlopen vanaf de F2 tot aan het eerste elftal. Heb vijf seizoenen voor het eerste team gespeeld maar door mijn werkzaamheden als eSporter van Feyenoord en later FC Utrecht, heb ik moeten stoppen met het voetballen in de selectie. Heb het afgelopen seizoen heb ik in het vriendenteam van FC Hyena gevoetbald, daar had ik het erg naar mijn zin maar het in een eerste elftal spelen begon toch weer erg te kriebelen en de keuze viel eigenlijk vrij snel op SV Geinoord. Ik kijk ernaar uit om weer in het rood wit te gaan spelen!’

Nieuwe wedstrijdballen
Ook mocht de jeugdafdeling van SV Geinoord afgelopen dagen liefst 250 wedstrijdballen ontvangen van twee auto-sponsoren Henri en Herman van FC Utrecht die in aanwezigheid van commercieel directeur Joost Broerse werden overhandigd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk