Nieuwe website voor Sinterklaas Vreeswijk

Op initiatief van de nieuwe onderneming Webbureau Get Interactive, die sinds deze maand gevestigd is aan Dorpsstraat 50 in Vreeswijk, heeft Sinterklaas een nieuwe website gekregen. Deze is gericht op de bijzonderheden van de Intocht in Vreeswijk op 16 november. Op de website zijn kleurplaten, Sinterklaasliedjes en Sinterklaasrecepten te vinden. Vanuit deze site kunnen kinderen ook een mail sturen naar Sinterklaas.

Zaterdag 16 november 2013 om 14.00 uur komt Sinterklaas met zijn pieten aan in Vreeswijk. Voordat de Sint aanmeert in Vreeswijk zijn een aantal klimpieten al aanwezig en zij vertonen hun kunsten boven de Oude Sluis, terwijl kinderen Sinterklaasliedjes zingen.

Sinterklaas komt op zijn woon- en pakjesboot ‘Ora et Labora’ voorafgegaan door een bijzondere zweefpiet, die over het water ‘vliegt’. Samen zullen zij met een aantal hulpboten vol met muziekpieten via Nieuw-Vreeswijk naar de Oude Sluis varen. Om 14.00 uur gaat de Sint en zijn pieten hier aan wal en zullen alle kinderen en de burgemeester hen verwelkomen. Eenmaal aan wal maakt Sinterklaas een rondgang door Vreeswijk via de Oude Sluis, de Dorpsstraat, de Koninginnenlaan en weer terug tot aan de Dorpsstraat. Hier eindigt zijn rijtocht om circa 15.15 uur. Tot slot brengt Sinterklaas een kort bezoekje aan de Sinterklaasmarkt en de kinderactiviteiten aan het begin van de Dorpstraat en de Prins Hendriklaan. Daarna is het hoogtijd voor de Sint om weer verder te reizen.

Tussen 12.00 – 17.00 uur is hier voor kinderen veel leuks te beleven, zoals een zweef- en draaimolen, een springkussen en een klimwand. Daarnaast zijn er leuke spelletjes waar kinderen gratis aan mee kunnen doen en er is vooral ook allerlei lekkers te snoepen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk