Nieuwe website voor de Gein Express

De stichting Gein Express beschikte nog niet over een website, maar dat is nu anders. Sinds 14 november is de site in de ‘lucht’. Met informatie over het maandprogramma, de vrijwilligers, het bestuur, een cadeaubon en het laatste nieuws.

De Gein Express verzorgt sinds maart 2012 dagelijks, ook op zondag, uitjes voor ouderen in Nieuwegein, het is een samenwerkingsproject met het Nationaal Ouderenfonds, de laatste twee jaar bekend via RTL 4 met ‘Geer en Goor’, waarbij aandacht wordt gevraagd voor ouderen in het kader van eenzaamheidsbestrijding. Inmiddels maken bijna 500 ouderen in Nieuwegein gebruik van de Gein Express.

Iedere maand is er een nieuw maandprogramma. De ouderen worden thuis opgehaald en na het uitje weer teruggebracht. Ook is er een cadeaubon, met de feestdagen in zicht een goed idee om een oudere hiermee te verrassen. Informatie en bij wie aan te melden, alles is terug te vinden op de site.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren