Nieuwe website Adviesraad Sociaal Domein

De Adviesraad Sociaal Domein Nieuwegein heeft een nieuwe website gepresenteerd. De adviesraad bestaat uit vijftien leden, die het college van burgemeester en wethouders in Nieuwegein adviseren over alle gebieden waar inwoners van de gemeente in hun dagelijks leven mee te maken hebben. Je kunt dan denken aan maatschappelijke ondersteuning, ouderenzorg, jeugdhulpverlening, werk en inkomen, hulp bij schulden en de leefbaarheid van de woonomgeving.

Via de website: www.asd-nieuwegein.nl kunnen inwoners van Nieuwegein nu nog beter zien wat de adviesraad doet en voor hen kan betekenen. De nieuwe site ziet er aantrekkelijk uit en kan zowel op de pc als op een tablet of smartphone gelezen worden. Het beeld past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm.

Op de nieuwe website presenteren de leden van de adviesraad zichzelf en zij vertellen waar zij zich mee bezighouden. Alle uitgebrachte adviezen kunnen worden teruggelezen. Inwoners van Nieuwegein die mee willen praten of een onderwerp onder de aandacht willen brengen kunnen dat doen via een contactformulier. Er wordt dan snel contact met hen opgenomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren