Katern

Nieuwe voorzitter Bouwgein

Onlangs is Martin Koot – nadat hij jarenlang zich met veel enthousiasme en energie voor Bouwgein heeft ingezet – gestopt als voorzitter van Bouwgein. Mirjam de Groot neemt per direct het stokje van hem over en is de nieuwe voorzitter van Bouwgein. Ze had tot op heden de portefeuille van Communicatie & PR in het bestuur. Bouwgein zoekt nog versterking, zowel voor bestuurlijke als voor andere vrijwilligerstaken. De Groot zegt over haar nieuwe rol: “Bouwgein is een unieke plaats voor kinderen. Het komend jaar staat in het kader van ‘opbouwen’ en daar heb ik veel zin in."
Inmiddels is de plek waar het oude pand stond, bijna anderhalf jaar leeg. De tekeningen voor een nieuw pand liggen er, maar de financiën zijn nog niet rond. De Groot hierover: “Het lukt niet om op korte termijn het geld voor de oorspronkelijke plannen bij elkaar te krijgen. Gelukkig hebben we wel een substantieel bedrag toegezegd gekregen van sponsoren en de gemeente. We gaan nu creatief onderzoeken hoe we door het bijstellen van de plannen toch binnen afzienbare tijd een pand kunnen realiseren.” Het bestuur is nog op zoek naar versterking met 1 of 2 personen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren