Nieuwe tram rijdt ’s nachts test van St. Antonius Ziekenhuis naar IJsselstein

In de nacht van zaterdag 16 januari op zondag 17 januari rijden nieuwe trams test tussen 00.30 en 07.00 uur op het traject tussen de halte St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en de eindhalte IJsselstein- Zuid.

In de nacht van zaterdag 16 januari op zondag 17 januari rijden nieuwe trams test tussen 00.30 en 07.00 uur op het traject tussen de halte St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en de eindhalte IJsselstein- Zuid.

Testrit nieuwe tram IJsselstein
Dit doen we in de nacht omdat tijdens deze testritten geen ander (gelijktijdig) tramverkeer is toegestaan. In deze nacht rijdt er vier keer een tram voorbij: twee keer stapvoets en twee keer op normale snelheid. De overwegbellen gaan af bij het passeren van de tram. Hiervan kunnen bewoners nabij de trambaan tijdelijk hinder ondervinden.

Planning opening tramlijn 61
Bij een goed resultaat van de testnacht starten we met de testritten op de klok van de dienstregeling overdag en in de avond. Ook worden trambestuurders op dit vernieuwde traject opgeleid. Reizigers zijn tijdens deze testritten helaas nog niet welkom aan boord. Alle inspanningen zijn erop gericht om tramlijn 61 Utrecht-IJsselstein uiterlijk eind februari 2021 in gebruik te nemen.

One thought on “Nieuwe tram rijdt ’s nachts test van St. Antonius Ziekenhuis naar IJsselstein

  1. Ton

    Ik kan helaas nergens vinden wanneer je nu rechtstreeks van nieuwegein naar de uithof kunt rijden. ( Wanneer maken ze het nu eens AF…! )

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren