Nieuwe trainingspakken Vreeswijk Meiden F3

De meiden F3 van VSV Vreeswijk werden zaterdag 15 november door sponsor Rolluiken en Deuren Specialist uit Utrecht verrast met nieuwe trainingspakken. Na de met 6-4 gewonnen partij tegen Spakenburg, kregen de meiden de trainingspakken overhandigd.

Omdat meidenvoetbal nog een tak van sport in ontwikkeling is, was er begin dit jaar nog geen speciale meidencompetitie voor meisjes van 6-8 jaar. Daarom begonnen de meiden F3 van VSV (spelen als achttal) Vreeswijk in januari 2014 in een jongenscompetitie. Een goede leerschool, maar het is voor een meidenteam toch leuker om ook tegen andere meidenteams te spelen. Daarom komt de MF3 van VSV Vreeswijk sinds deze zomer uit in een unieke meidencompetitie met twaalf meisjesteams uit de regio in de leeftijd 6-8 jaar. En je ziet de meisjes elke training en wedstrijd genieten van het voetballen, een van de kernwaarden van VSV Vreeswijk. Deze uitstraling was voor De Rolluiken en Deuren Specialist voldoende reden om de MF3 met trainingspakken te sponsoren.

VSV Vreeswijk, gelegen in het Park Oudegein aan de Helmkruid, bestaat sinds 1926. De club heeft zo’n 750 leden (jongens, meisjes, dames en heren), verspreid over veldvoetbal op zaterdag en zondag (senioren), plus een divisie zaalvoetbal. Het dames / meidenvoetbal is de snelst groeiende divisie van VSV Vreeswijk.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren