Meiden D1 Vreeswijk in halve finale KNVB Beker

Kom zaterdag 25 april 13.00 uur naar het sportpark van VSV Vreeswijk in Park Oudegein. Want dan spelen de meiden D1 van VSV Vreeswijk de halve finale in de KNVB beker district West 1. Tegenstander is Hercules MD1.

In 2013 stond dit team (toen nog ME1) ook al in de finale van de KNVB beker en verloor toen van Assendelft. Omdat de meiden D1 van Vreeswijk (geleid door Jos Arts en Daniel Verkerk) dit seizoen te weinig tegenstand in de reguliere meidencompetitie kregen, spelen ze vanaf februari al in een jongenspoule. Ook in de bekercompetitie hebben ze relatief eenvoudig de halve finale bereikt door eerste in de poule te worden en daarna te winnen van DVSU en Buitenboys.

Dat meidenvoetbal ‘in’ is, kan VSV Vreeswijk duidelijk merken. Vreeswijk heeft meidenteams in alle leeftijdsklassen. De komende tijd worden de teams voor het nieuwe seizoen bepaald (start september 2015) en er is nog ruimte voor nieuwe speelsters in alle leeftijdscategorieën. Interesse om een keer mee te trainen? Neem dan contact op met Jos Arts 06 – 31665185 of via jostheboss@casema.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk