Extra Voetbalmeiden Vreeswijk gezocht

Om volgend voetbalseizoen met nog meer teams aan te treden, is VSV Vreeswijk op zoek naar meiden van 5 jaar tot ca. 12 jaar. Vreeswijk heeft voor komend seizoen (’15 – ’16) voor het eerst in de historie een compleet gevulde elftalstroming (dames 1, Dames 1, Meiden A, Meiden B, Meiden C, Meiden D, Meiden E en Meiden F). Bij de mini’s (5-6 jaar), meiden F (7-8 jaar), meiden E (9-10 jaar) en meiden D (11-12 jaar) heeft VSV Vreeswijk ruimte voor nieuwe meiden.

Bij VSV Vreeswijk speel je in een meidenteam en in een meidencompetitie. Naast het voetballen, organiseert de meidentak van Vreeswijk regelmatig ook andere activiteiten. Zo zijn de meiden C1 recent een weekendje weg geweest en was er vrijdag 12 juni jl. een barbecue op de club. Voor een proeftraining, extra informatie of direct lid worden kan je contact opnemen met Jos Arts 06 – 31665185 of via jostheboss@casema.nl.

Meidenvoetbal is ‘in’, dat kan VSV Vreeswijk duidelijk merken. Ook het succes van de Nederlandse ‘leeuwinnen’ op het WK in Canada werkt stimulerend. De vrouwenafdeling van VSV Vreeswijk kan terugkijken op een mooi seizoen. Menig team heeft zich gehandhaafd, sommige teams hebben toernooien gewonnen (w.o. de MC1 en de ME1 bij het toernooi van Saestrum in Zeist en de MD1het Thea van der Kaaij toernooi bij VSV Vreeswijk) en dan is er natuurlijk nog de MD1 die in de finale voor de KNVB-beker stonden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren