Nieuwe sponsor Gein Express

Unie interieur van Cees van Suylekom aan de Marconibaan in Nieuwegein is de nieuwe sponsor van de Gein Express. Van Suylekom is ook vertegenwoordigd in het Comité van Aanbeveling en draagt het project een warm hart toe.

Van maandag tot en met vrijdag verzorgt de Gein Express gezellige uitjes voor de oudere inwoners van Nieuwegein. Zo is er een moeder van 86 jaar die samen met haar dochter van 63 jaar regelmatig van de uitjes gebruik maken. De deelnemers worden thuis opgehaald en na afloop weer teruggebracht. Het doel is om eenzaamheid bij ouderen te doorbreken. De Gein Express wordt ondersteund door het Nationaal Ouderenfonds.

Wilt u meer weten of aanmelden ? Bel of mail dan met de projectleider Harry Rietveld op 06-21234993 of stichtinggeinexpress@hotmail.nl Deelnemers ontvangen na aanmelding het maandprogramma met de uitjes. Er is ook een cadeaubon van de Gein Express om een oudere te verrassen. De hoogte van het bedrag kunt u zelf bepalen. De bon is verkrijgbaar bij de penningmeester Marianne Spalburg, te bereiken onder telefoonnummer 06-51284020.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk