Nieuwe openingstijden parkeerbalie

Per 1 juni 2015 is de parkeerbalie in de parkeergarage Stadshuis minder vaak geopend. De gemeente heeft hiertoe besloten bij de realisatie van het e-loket. Met deze digitale parkeerbalie zijn er minder fysieke handelingen bij de echte parkeerbalie nodig, terwijl de dienstverlening op een hoger niveau is gebracht omdat klanten 24 uur per dag diverse parkeerzaken online kunnen regelen. Omdat de invoering van het e-loket succesvol is verlopen, kunnen de nieuwe openingstijden worden doorgevoerd.

De nieuwe openingstijden zijn maandag en vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en woensdag van 12.00 tot 20.00 uur. Op de overige dagen is de parkeerbalie gesloten. De avondopenstelling op woensdag sluit aan bij de avondopenstelling van het Stadshuis. Handig voor klanten die op één avond meerdere zaken ’s bij de gemeente willen regelen. Tijdens feestdagen gelden er bijzondere openingstijden.

Het e-loket is op 1 april 2015 officieel in gebruik genomen. Het e-loket is een onderdeel van de website www.parkeerservice.nl/nieuwegein waar allerhande informatie beschikbaar is over het betaald parkeren in Nieuwegein. Vooralsnog is het e-loket alleen beschikbaar voor het regelen van een parkeervergunning voor bewoners, maar in de toekomst wil de gemeente dit uitbreiden naar de overige parkeervergunningen en de parkeerabonnementen in de parkeergarages.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren