Nieuwe opbouwwerkers Nieuwegein-noord

Drie nieuwe opbouwwerkers zijn vanaf 1 januari j.l. gestart in Nieuwegein noord. Een opbouwwerker helpt de bewoners de leefbaarheid in zijn of haar eigen omgeving te vergroten. Dit kan bijvoorbeeld door het organiseren van een straatfeest, het oprichten van een bewonerscommissie, strijden voor extra verkeersdrempels of invloed uitoefenen op nieuwe bouwplannen in de wijk.

Als u ideeën, klachten, opmerkingen of problemen heeft over of met de leefbaarheid in uw wijk, bespreek deze dan met de opbouwwerker. Deze kan samen met u iets met uw ideeën of suggesties doen en deze inbrengen in het wijknetwerk. In het wijknetwerk zitten wijkbewoners en professionals als de wijkagent, de districtsmanager en de wijkwethouder. Samen zoeken zij naar oplossingen voor problemen die in de wijk spelen.

De opbouwwerkers zijn te bereiken op het hoofdkantoor van de SWN, Kerkveld 63, tel. 030-60 33 748. Daarnaast hebben zij alle drie wekelijks een spreekuur (niet tijdens de schoolvakanties).

Voor Batau noord is de nieuwe opbouwwerker Klare Stock. Zij heeft iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur spreekuur in buurtcentrum Feniks, Nedereindseweg 401, tel 030-60 322 50. Email-adres: Klare.stock@welzijnnieuwegein.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk