Nieuwe Nissan-snellader in Nieuwegein

Eigenaren van een LEAF kunnen hun elektrisch aangedreven Nissan nu ook aan de A27 in Nieuwegein in no-time opladen. Dit nieuwe snellaadpunt is onderdeel van een omvangrijk netwerk van tientallenQuick Chargers dat Nissan samen met mobiliteitspartner The New Motion uitrolt.

Nissan en The New Motion plaatsen gezamenlijk veertig snelladers in Nederland. Hier kunnen bestuurders de accu van hun 100% elektrische Nissan LEAF in dertig minuten tot 80% opladen. De praktijk wijst echter uit dat deze oplaadtijd vaak nóg korter is, omdat de accu vrijwel nooit helemaal leeg is als het opladen begint.

Met de komst van een snellader aan de A27 in Nieuwegein is versneld laden nu ook mogelijk in ‘hartje’ Nederland. Overigens is niet alleen de centrale ligging gunstig. Doordat aan de A27 bij Oosterhout al een snellader in gebruik is, is de ‘elektrische’ verbinding tussen Noord- en Zuid-Nederland nu optimaal.

Op de site www.leafhebbers.nl is een plattegrond te vinden waarop alle ruim vijftig snelladers in Nederland vermeld staan, inclusief de adressen. Voor LEAF-rijders een handig hulpmiddel om hun autoritten te plannen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren