Nieuwe expostie KunstGein Podium in het Atrium van het Stadshuis

Vanaf woensdag 23 augustus t/m zaterdag 30 september heeft KunstGein Podium een nieuwe expositie in het Atrium van het Stadhuis on de binnenstad van Nieuwegein. De expositie toont het werk van drie kunstenaars met een verschillende achtergrond. Jeanine Tulner, Hans van Oosterhout en Bep Stolk zullen dan hun kunstwerken tonen.

KunstGein Podium is open op de woensdag, donderdag, vrijdag en de zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Eén van de kunstenaars is altijd aanwezig.

Jeanine Tulner – keramiek
De combinatie van werken met je handen en iets creëren geeft haar rust en positieve energie. Het is de balans tussen inspanning en ontspanning, deze creatieve inspiratie ziet u terug in haar werk. Zij volgt met veel plezier lessen bij keramist Lea Wijnhoven.

Hans van Oosterhout – schilderen
Ooit fotografeerde hij, later ging Hans schilderen en zijn eigen foto’s waren vaak het vertrekpunt voor zijn werk. En ook zo’n schilderij moet dan nét iets meer laten zien dan alleen de werkelijkheid. De leden van Open Atelier Landstad en docente Maaike Kramer zorgen nu voor een aanhoudende stroom van inspiratie en nieuwe uitdagingen.

Bep Stolk – schilderen
Ze schildert natuurgetrouw, maar ook abstract. Vaak maakt zij gebruik van primaire kleuren, waardoor haar schilderijen heel expressief, warm en soms mystiek overkomen. Zij schildert bij het Kunstenaars Atelier Nieuwegein onder de bezielende leiding van Iris Creutsburg.

De kunstenaars

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren