Nieuwe expositie in het KCN

Van zaterdag 6 januari 2018 tot en met zondag 28 januari 2018 exposeren keramiste Jenneke Penning en fotograaf Ad Witte in de galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat in Jutphaas.

Een gezamenlijke expositie van keramiek en foto’s belooft een betoverend geheel te gaan worden, zeker omdat Jenneke en Ad in het dagelijkse leven een echtpaar vormen. Het kan dan ook niet anders dat het thema ‘Onder een Hoedje’ een goede weergave zal zijn van wat de bezoeker kan verwachten.

Op zaterdag 6 januari 2018 zal de voorzitter van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Henk Satijn, om 16.00 uur de expositie en het nieuwe jaar openen. Het Kunstenaars Centrum Nieuwegein Deze is geopend op zater- en zondagen van 14.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Jenneke Penning, keramiek
Jenneke is keramiste. Zij zoekt in haar werk naar vormen. Zij heeft op cursus bij Jacqueline Tijssen een flink oeuvre aan sprookjesachtige keramische beelden voortgebracht; variërend van mensachtige tot natuurlijke vormen, met een aparte kleurenrijkdom.

Ad Witte, fotografie
Ad is buitenfotograaf; hij fotografeert vooral landschappen, macro en alles ertussenin. Sinds zijn jeugd fotografeert hij paddenstoelen; vaak op zijn knieën in het bos, om er zo dicht mogelijk op te zitten. Van zijn uitgebreide verzameling laat hij tijdens deze expositie een veelkleurige en interessante selectie zien.

Ad is lid van ‘Fotogroep Fotogein’ (fotogroepfotogein.nl), ‘Huiskamerfotokring De Eerste Verdieping’ en het ‘Kunstenaars Centrum Nieuwegein’. Hij heeft het ‘Bonds Meester Klasse Certificaat’ van de ‘Bond van Nederlandse Amateur Fotografen’ behaald met de fotoserie ‘Strelend Licht’. Naast exposeren, laat hij regelmatig nieuwe foto’s zien op zijn Facebookpagina. Ook geeft hij workshops buitenfotografie.

Een werk van Ad Witte

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren