Nieuwe editie van ‘Stormy Monday’

Muziekliefhebbers kunnen maandag 13 november weer genieten van ‘Stormy Monday’, een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren. Deze keer leidt saxofonist, componist, arrangeur en bandleider Rolf Delfos een sessie rondom de muziek van Eddie Harris. Harris staat bekend om zijn ‘funky timing’. Dankzij zijn frasering en composities is hij herontdekt door vele jazz-dj’s, die hem een warm hart toedragen.

Rolf Delfos
Rolf Delfos, saxofonist, componist, arrangeur en bandleider, is al vele jaren heel actief in de jazzscene. Hij maakt sinds de jaren tachtig deel uit van onder meer The Houdini’s, Artvark Saxophone Quartet, The Auratones, The JazzInvaders, Cubop City Big Band en Licks & Brains. Onder zijn eigen naam kwam dit jaar het album ‘Roadtrip for the last 90 days of your life’ uit. Hij is werkzaam aan het Koninklijk Conservatorium en het ArtEZ Conservatorium als docent saxofoon, methodiek en improvisatie.

Alle instrumentalisten, zangers zijn welkom tijdens ‘Stormy Monday’. De avond is gratis toegankelijk. De sessie begint om 20.00 uur. Ook toeschouwers/luisteraars zijn welkom; actief meedoen is niet noodzakelijk. Onder het genot van een drankje toekijken hoe een sessie gaat is ook een fijne manier om de maandagavond door te brengen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren