Nieuwe editie van: ‘De burgemeester kookt’

Op vrijdagavond 27 oktober 2017 wordt in het Nieuwegeins Business Centre de zesde editie van het gastronomisch benefiet-netwerkevenement ‘De Burgemeester Kookt’ georganiseerd. Doel van dit evenement is gelden te genereren voor een of meer “goede doelen” uit Nieuwegein. De inkomsten komen vooral uit de deelnemersbijdragen van de aanwezigen.

Het evenement kent een lange historie. Al in de tijd van burgemeester Jan Laan werd dit met regelmaat georganiseerd en burgemeester Frans Backhuijs heeft deze traditie van harte voortgezet. Vorig jaar werd er voor bijna 14.000 euro bij elkaar gekookt. Toen was ‘School’s Cool’ het goede doel. Frans Backhuijs stond achter het fornuis in de open keuken van het Nieuwegeins Business Centrum (NBC) en werd toen bijgestaan door wethouder Peter Snoeren en de directrice van theater De Kom, Ariane Kop. (Video hierboven)

Dit jaar zijn de volgende organisaties de ‘goede doelen’ die in Nieuwegein actief zijn: Stichting Nieuwegein Fonds en de Stichting Raad en Daad.

Deelname en aanmelden
Deze bijzondere avond kost slechts 80,- euro p.p. inclusief koffie/thee en alle drankjes.
Aanmelden kan via deburgemeesterkookt@vananraad.com onder vermelding van – de persoonsnaam/-namen en eventueel – de naam van het bedrijf c.q. de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren