Nieuwe digitale informatiegids over Langer Thuis Wonen gelanceerd

Het platform Langer Thuis in Huis helpt senioren om langer veilig én gezellig thuis te blijven wonen. Het richt zich op senioren die midden in het leven staan en zich energiek voorbereiden op een zelfstandige toekomst. De informatie is gratis toegankelijk en blijft dat ook.

Langer thuis wonen
Langer Thuis in Huis is een digitale gids voor iedereen die langer thuis wil blijven wonen. Er wordt geschreven over alles wat daarbij komt kijken: hoe blijven senioren veilig, hoe blijft het gezellig en hoe blijft alles betaalbaar?

Waarom
Langer Thuis in Huis is ontstaan bij Smienk Trapliften. De adviseurs en monteurs merkten dat er veel vragen zijn bij senioren over langer thuis wonen. Alleen een traplift en een sta op stoel is niet voldoende. Wat moet er nog meer aangepast worden? Welke oplossingen zijn daarvoor en wat is een goede keus? Wie betaalt dat? Hoe kan worden voorkomen dat eenzaamheid om de hoek komt kijken? Hoe kunnen senioren toch mobiel blijven, ook als zij niet door de medische keuring voor het rijbewijs komen?

Uiteraard zijn er diverse online platformen die antwoorden geven op deze vragen. Echter ontbrak het volgens de redactie van Langer Thuis in Huis aan actuele en helder gepresenteerde informatie, die ook prettig te lezen is. Bovendien zagen zij dat veel informatie over langer thuis wonen alleen ingaat op het aanpassen van de woning, hulpmiddelen en zorg. Eenzaamheid, veiligheid, weerbaarheid en bezig blijven missen. Langer Thuis in Huis gaat over álle aspecten.

Ambitie
Het is dan ook de ambitie van het platform om binnen 3 jaar de meest complete en actuele informatiegids over langer thuis wonen en alles wat daarbij komt kijken te zijn.

Kwaliteit
“De kwaliteit van onze artikelen staat voorop. We willen goede, lekker leesbare, en inhoudelijke correcte informatie bieden. We laten onze artikelen dan ook geregeld controleren door experts. En krijgen we vragen waarop we geen antwoord weten? Dan zoeken we dat uit en zorgen we ervoor dat de antwoorden worden verwerkt op onze site. Zo willen we de kwaliteit van onze content waarborgen,” zegt Carmen van Andel, de hoofdredacteur van Langer Thuis in Huis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren