Nieuwe cursussen bij Artemis Yoga

In november worden bij Artemis Yogacentrum in Nieuwegein weer diverse nieuwe cursussen en workshops aangeboden. De cursussen zoals: Yoga en de Chakra’s, Buikdansen voor beginners, BBB-Yoga, Dans- en schilderworkshop en De Wereld dat ben jij!

De cursus ‘De Wereld dat ben jij’ is een workshop voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Er komen steeds meer kinderen met uitzonderlijke kwaliteiten, beperkingen of gedragingen, zoals bijvoorbeeld hoogbegaafdheid, ADHD, sfeergevoeligheid, dyslexie, faalangst en teruggetrokken gedrag. Hoe gaat uw kind om met deze kenmerken? Voelt uw kind zich wel eens “anders” of eenzaam? Voelt hij zich altijd begrepen? Hoe gaat uw kind om met boosheid of verdriet? Tijdens de workshop gaan ze op zoek naar natuurwetten in het bos, ze kijken naar stukjes video, ze doen een groot spel, ze tekenen en praten en luisteren met elkaar.

Zaterdag 15 november van 10.00 tot 16.00 uur begint de workshop. Voor meer informatie over de cursussen en workshops kunt u kijken op de website van Artemis Yoga.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk