Nieuwbouw Nieuwegein zet in op duurzame appartementen

De ontwikkeling van nieuwbouw in Nieuwgein krijgt steeds meer vorm met de komst van nieuwe, duurzame appartementen. Het herontdekte Rijnhuizen wordt hiermee met haar rijke historie ontwikkeld tot een mooie hotspot. Geïnteresseerden voor zowel huur als koop kunnen zich nog inschrijven voor diverse nieuwbouwprojecten in Nieuwegein.

Van rijke historie naar nieuwbouw in Nieuwegein
De ontwikkeling van het herontdekte Rijnhuizen geeft met de nieuwbouw Nieuwegein een nieuwe hotspot om te wonen en te werken. De rijke historie van het gebied lag lang verscholen achter diverse kantoorpanden, maar met de huidige ontwikkelingen van onder andere project Rijnfort Nieuwgein en het Fultonpark komt daar verandering in.

Het eerste project biedt ruimte voor huur appartementen. Woningen van het Fultonpark gaan binnenkort in de verkoop. Deze unieke woonplekken zijn gelegen vlakbij historische bezienswaardigheden in Nieuwegein zoals Kasteel Rijnhuizen en Fort Jutphaas. Het ruime park rondom het fort wordt ontwikkeld tot woongebied. Streven is het creëren van een mooie woonlocatie met circa 2500 nieuwbouwwoningen en een bedrijventerrein.

Duurzame nieuwbouw appartementen
Bij de ontwikkeling wordt grote aandacht besteed aan luxe en duurzaam wonen. Deze nieuwbouw appartementen in Nieuwgein worden volledig gasloos gebouwd en voorzien van een luxe keuken en sanitair. Uiteraard is er ruimte voor eigen invulling en afwerking van de woning.

Met een divers aanbod voor zowel huurders als kopers op de markt wordt gestreefd naar diversiteit met appartementen en eengezinswoningen. Oppervlaktes variëren van circa 37 m2 tot 133.

Ontwikkeling van de omgeving wordt gestimuleerd door de komst van vele voorzieningen op loopafstand van de woningen en op fietsafstand van het centrum van Nieuwegein. Door de transformatie die deze historische nieuwbouwwijk ondergaat wordt vele interesse verwacht.

Alle nieuwbouwprojecten in Nieuwegein op één plek
Geïnteresseerden kunnen hun interesse voor de nieuwbouwprojecten kenbaar maken via de website https://www.nieuwwonenutrecht.nl/. NieuwWonen is een collectief van makelaars uit de regio die het toekomstige en recente aanbod van nieuwbouw uit de regio op één plek bundelt. Hierdoor is het aanbod voor zowel koop als huur in Nieuwgein en regio eenvoudig op één plek te vinden.

Via het platform kunnen woningzoekenden zich direct inschrijven voor de projecten, hun volledige woonwensen achterlaten en meer informatie aanvragen bij de projectontwikkelaars. Hiermee was de zoektocht naar nieuwbouw in Nieuwegein nog nooit zo overzichtelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk