Nieuw Toeristisch Overstappunt naar Vreeswijk

Op donderdag 17 maart is bij de oversteek van de pont naar Vianen naar Nieuwegein een nieuw Toeristisch Overstappunt (TOP) geopend. Wethouder Marcel Verweij (Vianen) heeft samen met Bas Baars (pannenkoekenboerderij De Ponthoeve), Paul Reusch (voorzitter Stichting Vrevia) en Rob van der Wiel (bestuurslid Stedelijk Museum Vianen / VVV) door de onthulling van de infopanelen de officiële openingshandeling verricht.

Vrevia Voorzitter Paul Reusch: “We verwachten dat dit prachtige gebied nog veel meer gebruikt zal gaan worden voor recreatie, vooral door fietsers uit Vianen, Nieuwegein en de buurgemeenten. Vrevia verzorgt dan een leuke, ontspannende en snelle verbinding over de Lek tussen Vianen en Nieuwegein.”

De TOP in Vianen is tot stand gekomen dankzij financiële bijdragen van de provincie Utrecht, de gemeente Vianen, pannenkoekenboerderij De Ponthoeve en stichting Vrevia (veerpont). Daarnaast heeft de Rotary Vianen-Vreeswijk een watertappunt gesponsord. Dit watertappunt wordt medio 2016 toegevoegd aan de TOP.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk