Nieuw seizoen start voor KBO afdeling Nieuwegein

Het nieuwe seizoen voor de ontspanningsmiddagen die de KBO elke maand organiseert start weer. Tijdens de eerste middag op dinsdag 18 september wordt er een gezellige Bingo en een verloting gehouden, waarbij zoals altijd prachtige prijzen zijn te winnen.

Deze maandelijkse middagen werden voorheen georganiseerd door de Unie Van Vrijwilligers (UVV) Nieuwegein, die zich per 1 januari 2018 heeft opgeheven. De KBO heeft de maandelijkse activiteiten overgenomen ook omdat het een mooie aanvulling is op de huidige activiteitenlijst van de KBO.

De activiteitenmiddag die het KBO organiseert is bestemd voor 55-plussers en mensen met een functiebeperking. Iedereen is van harte welkom in het Kerkelijk Centrum De Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein zuid.

De middag wordt gehouden in het Kerkelijke Centrum De Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein zuid en begint om 14.00 uur. De entree bedraagt € 4,00, dit is incl. een kopje koffie of thee. Voor meer informatie over deze middag kunt u contact opnemen met mevr. F. von Bannisseht, tel. 030 603 95 70.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk