Nieuw landelijk collectief geeft boost aan regionale ondernemers

In onze regio start een voor ons land uniek platform waarmee ondernemers uit de buurt laagdrempelig terecht kunnen om met grote stappen elkaars business te versterken. Op een speciaal ingerichte locatie in de Makro in Nieuwegein kunnen ondernemers elke werkdag terecht voor business matchmaking, inspiratie, (net)werkplekken, nieuwe kennis en inzichten en de kans om in een klap toegang te krijgen tot de landelijke markt.

Moderne tijden vragen om moderne oplossingen. Veel ondernemers zoeken naar manieren om gericht en effectief zowel online als offline verbindingen te maken met elkaar.

Met als uitgangspunt Ondernemers Onder Elkaar slaan online ondernemersplatform De Zaak, Seats2meet.com, businessopleider Team Academy en Makro in Nieuwegein daarom de handen ineen. Ondernemers kunnen elkaar zonder gedoe ontmoeten op het speciaal hiervoor in de Makro-vestiging ingerichte werk-netwerkplein.

De kracht zit hem in de combinatie van de samenwerkende partijen. Alle ondernemers in Nederland, zoals aangesloten bij De Zaak, Seats2meet, Team Academy en Makro, kunnen op het netwerkplein in de vestiging terecht. Daar kunnen zij werken, inkopen doen en door middel van de intelligente online businessmatchmaking van Seats2meet elkaar op het juiste moment ontmoeten. Offline, maar ook via het online ondernemersplatform van De Zaak kunnen daarna gezamenlijke mogelijkheden verkend worden. Tenslotte zorgen kennisevenementen voor inspiratie; een voorwaarde voor het kunnen gaan zien van nieuwe kansen.

Bijzonder is de kans om in een klap toegang te krijgen tot de landelijke markt. Ondernemers kunnen via nieuwsbrieven van Makro, De Zaak, Seats2meet of Team Academy de spotlight op hun aanbod krijgen. Dankzij het collectief ontstaat zo voor elke lokale ondernemer een mogelijkheid om zijn diensten of producten bij meer dan 1 miljoen collega-ondernemers en potentiële afnemers onder de aandacht te brengen.

“Ruimte, kennis, netwerken, relevante evenementen, informatie, inspiratie; alles komt op een hyperlokale en laagdrempelige manier bij elkaar en ligt voor het grijpen voor elke ondernemer die écht vooruit wil”, aldus directeur Willem Overbosch van De Zaak namens de drie partijen.

De kracht van Ondernemers Onder Elkaar krijgt vanaf 10 maart a.s. ook een plek in het programma ‘Z in Zaken’ op RTL Z. Voor dit programma vinden elke week opnamen plaats op een van de netwerkpleinen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren