Nieuw kunstwerk ECHO in Galecop

Sinds vorige week is het Winkelplein Galecop een kunstwerk rijker. Het beeld ECHO van kunstenaar Paul Vendel. Een blauw aluminium beeld gebaseerd op het oorspronkelijke slotenpatroon van de wijk Galecop. Woensdag 16 oktober om 16.00 uur zal het beeld officieel ingewijd worden door wethouder kunst en cultuur, Hans Reusch, samen met de kunstenaar, het Wijkoverleg en kinderen uit de wijk.

Onderdeel van de inwijding is de prijsuitreiking van de twee mooiste gedichten over het nieuwe beeld. Alle kinderen uit de wijk hebben een uitnodiging ontvangen om een gedichtje te maken over: ‘Wat zie jij in het beeld?’ of ‘Waar doet het beeld je aan denken?’

De twee mooiste gedichten krijgen een prijs. Er is een prijs voor de leeftijd 6 t/m 9 jaar en een prijs voor de leeftijd 10 t/m 12 jaar. De beide winnaars mogen samen met de wethouder en de kunstenaar het beeld inwijden. Je kunt je gedicht (met naam en telefoonnummer!) inleveren bij kapsalon Hair2, Winkelcentrum Galecop 2. Doe dit uiterlijk vrijdag 11 oktober.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk