Nieuw in Nieuwegein: Business Connectors

Business Connectors, een dynamische, ondernemende, enthousiaste en professionele netwerkclub met een geheel eigentijdse formule, gericht op het MKB, opent nu ook in Nieuwegein. Tijdens iedere bijeenkomst is altijd een host en co-host vanuit Business Connectors aanwezig om u als ondernemer met andere ondernemers te verbinden. Wethouder Johan Gadella van Economische Zaken, zal donderdag 27 februari de opening verrichten in Restaurant & Beachclub Downunder aan de Ravensewetering 1. De bijeenkomst duurt van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Steef Korfker van NL Mobility, met wie Stichting Business Connector een exclusief samenwerkingsverband heeft, zal deze avond opluisteren en u introduceren in de wereld van elektrisch rijden. U kunt zelfs proefrijden in een elektrische auto. De Digitale Stad in Nieuwegein zal tijdens iedere netwerkbijeenkomst een maand lang gratis adverteren weggegeven op haar website.

Vera Schickendantz, de host voor deze middag: ‘Netwerken op een gezellige locatie, kennismaken en ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers onder het genot van een hapje en drankje in een ontspannen en comfortabele ambiance. Hoe inspirerend en ánders kan netwerken zijn! Wij zijn inmiddels op meerdere locaties succesvol gestart en zijn trots op de vele positieve reacties van enthousiaste ondernemers, die onze netwerkborrels reeds hebben bezocht. Ons credo: samenwerken aan een netwerk dat wérkt! De basis voor een geslaagd concept!’ Iedere ondernemer kan donderdag 27 februari vanaf 17.00 uur a.s. vrij inlopen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren