Nieuw evenement in Nieuwegein: ‘Heel Vreeswijk Bakt’

Een nieuw evenement waarbij huis-, tuin- en keukenbakkers kunnen strijden om de titel ‘Meesterbakker van Vreeswijk’. Bak thuis een heerlijke taart, cake, cupcakes, koekjes of cakepops. Het mag van alles zijn, als het maar in het thema ‘Koninklijk Oranje Boven’ is.

Je kunt zelf meedoen of samen met je kind(-eren) strijden om mooie prijzen. Heb je een beproefd familierecept, of een specialiteit van oma? Overtuig dan de jury! Lever je bakproduct in op Koningsdag op het Raadhuisplein in Vreeswijk, op de aangegeven tijden. Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 22 april 2022 via dit formulier.

Leeftijdscategorieën
Er zijn 2 leeftijdscategorieën: kinderen tot 16 jaar en volwassen vanaf 16 jaar. De jeugd kan concurreren bij het bakken van cupcakes, koekjes of een mooi opgemaakte cake met een lekker smaakje. De volwassenen concurreren bij het bakken van een overheerlijke en mooie taart. De creaties worden in kramen op het Raadhuisplein tentoongesteld.

Een deskundige jury beoordeelt de producten op techniek, uitstraling en smaakcombinaties. De organisatie verwacht veel aanmeldingen en heeft de mogelijkheid een deelnamestop in te voeren. Natuurlijk zijn er diverse prijzen te winnen en mag heel Nieuwegein meedoen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren