Katern

Nieuw bij Down Under: disco bodyboarden!

Naast het ‘gewone’ bodyboarden komt Down Under in oktober met het disco bodyboarden. De nieuwste muziek en speciale lichteffecten zorgen voor een spectaculaire beleving tijdens het bodyboarden. Vanaf zaterdag 4 oktober is het mogelijk om deze unieke combinatie te ervaren.

Bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge en beginnende watersporters. Met een snelheid van tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar op gebodyboard kan worden. De gaafste tricks & trucs kunnen nu dus ook op de beat van de muziek geoefend worden!

Elke zaterdagavond in oktober om 19.30 uur is de Wavesurfer beschikbaar voor een uur lang disco bodyboarden. De discolichten en lekkere muziek brengen de bodyboarders helemaal in de disco stemming, een lekker frisdrankje mag dan ook niet ontbreken. Marcel Strijland, bedrijfsleider bij Down Under, licht toe: “Kinderen vinden het bodyboarden helemaal te gek, door het disco element eraan toe te voegen wordt het helemaal onvergetelijk voor ze!”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren