Niet dragen van gordel komt bestuurder op A2 bij Nieuwegein duur te staan

Een bestuurder is het niet dragen van zijn gordel duur komen te staan. Een ritje over de A2 eindigde afgelopen vrijdagmiddag bij Nieuwegein uiteindelijk in een aanhouding voor de man.

Agenten hadden hem even daarvoor in het vizier gekregen omdat hij zonder gordel reed. Toen hij ook nog zijn telefoon pakte, was dat voor de politie voldoende aanleiding om hem langs de kant van de weg te zetten.

Daar gaf de man al snel toe dat zijn rijbewijs al jaren geleden was verlopen. Maar ook daar bleef het niet bij. De APK van zijn auto was verlopen en zijn banden waren zo versleten dat het canvas door het rubber heen kwam.

Dit alles zorgde nog niet voor de aanhouding. Daartoe ging de politie over toen duidelijk werd dat de man door de recherche in Tilburg gesignaleerd stond als veelpleger. Na overleg met de recherche werd de man daar dan ook naartoe gebracht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren