Nicole van Sloten erelid VSV Vreeswijk

Waarnemend voorzitter Michel van den Hoven van VSV Vreeswijk benoemt maandagavond 13 november 2017 tijdens de Algemene Ledenvergadering Nicole van Sloten tot erelid van de vereniging. Ze ontvangt het erelidmaatschap vanwege haar vele, langdurige en aanhoudend gedreven vrijwillige inspanningen voor ’haar’ VSV Vreeswijk, in zowel bestuurlijke als tal van uitvoerende functies.

Nicole treedt hiermee in de voetsporen van haar vader en clubicoon, Ries van Dijk, die dit jaar op 81-jarige leeftijd overleed. Nicole van Sloten is sinds 1 december 1977 lid van VSV Vreeswijk. Naast een actieve voetbalcarrière bij de dames van VSV Vreeswijk is ze sinds lange tijd coördinator van de kantine. De kantine is haar domein: coördinatie en inzet van personeel, bevoorrading maar ook het regelen van feesten en partijen. Daarnaast is ze lid van het hoofdbestuur en is ze sinds een aantal jaren actief als leidster bij de meiden van VSV Vreeswijk.

Sinds kort is ze samen met Frans Schultz teammanager bij Heren 1. Nicole van Sloten is een vrijwilligster in hart en nieren en dat al vele jaren. Ze is niet voor niets verkozen tot clubheld van Nieuwegein in de AD clubhelden 2017 verkiezing. Het bestuur van VSV Vreeswijk heeft dan ook geen seconde na hoeven te denken over het besluit om Nicole te benoemen tot erelid van de vereniging.

Frans Schultz vrijwilliger van het jaar
Tijdens de Algemene Ledenvergadering wordt Frans Schultz uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Schultz heeft zich de afgelopen jaren met veel enthousiasme ingezet voor de vereniging. In relatief korte tijd heeft hij zich vanuit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, gekoppeld aan een innerlijke gedrevenheid, ontwikkeld tot een vrijwillige allrounder met een model-mentaliteit. Zo haalde hij als leider en verzorger bij dames 1 het afgelopen seizoen zowel het kampioenschap in de vierde klasse als ook de KNVB-beker binnen. Sinds dit seizoen is hij ook actief als teammanager bij heren 1 en is hij leider bij dames 2. Ook Frans is een vrijwilliger in hart en nieren. De Thea van der Kaaij Vrijwilligersprijs 2017 is hem dan ook op het lijf geschreven.

Nicole van Sloten en Frans Schultz met hun oorkonde

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren